Je hebt een eigen bedrijf en wilt het liefst doen waar je goed in bent, wat je leuk vindt. Dat is je core business. Daar verdien je je geld mee. Maar een bedrijf runnen is meer dan alleen ‘je ding doen’. Er komt veel meer bij kijken. Acquisitie, relatiebeheer, website, social media, om maar niet te spreken over het papierwerk en de financiën. Dat vind je misschien niet leuk. Of je hebt er eigenlijk geen tijd voor. Of je bent er niet handig in. Je hoeft het niet allemaal alleen te doen. Ik kan veel werk, rompslomp, nevenactiviteiten van je overnemen zodat jij meer tijd overhoudt voor declarabele uren, je passie of privé.

Waar kan ik je bij ondersteunen?

Ik help je graag bij de financiële vraagstukken in jouw bedrijf. Daarnaast denk ik graag met je mee hoe jij je bedrijf kan laten groeien.

  • Debiteurenbeheer: klantfacturen opmaken en versturen, klantcommunicatie omtrent de betaling, eventuele aanmelding bij CIB.
  • Crediteurenbeheer: verzamelen van alle te betalen facturen, overzicht creëren, zorgdragen voor op tijd betalen, evt betalingen doen, verwerken in de boekhouding.
  • Contactpersoon van je accountant: verwerkt een accountant jouw boekhouding en ben je zelf de contactpersoon? Dan kan alleen dit al een dagtaak zijn. Door dit uit handen te geven, kun jij je focussen op waar je goed in bent, wat je leuk vindt.
  • Verwerken van je administratie.
  • Prijzen en/of marges bepalen van de producten / diensten.
  • Budgetbeheer

Dit mag je van mij verwachten

Uiteraard voer ik de werkzaamheden uit zoals we hebben besproken. Maar ik denk ook met je mee. Ik word omschreven als kritisch en direct, maar wel onderbouwd. Ik houd van efficiency en probeer processen dan ook zo efficiënt mogelijk in te steken, te verbeteren en/of te automatiseren. 

Tot slot geloof ik dat iedereen moet doen waar hij/zij goed in is. Ik kijk dan ook eerlijk naar wat ik eventueel uit handen kan nemen en wat er misschien beter naar een andere expert kan gaan.