Alles werkt tegenwoordig online. Nou ja bijna alles dan. En dat is voor een aantal mensen in onze samenleving best een uitdaging. Ik kan mij goed voorstellen dat wanneer je niet bent opgegroeid met een computer en internet, het een behoorlijke uitdaging kan zijn. Kun je wel een helpende hand gebruiken? Ik help je graag bij het regelen van je (financiële) administratie. We take care. 

Administratie op orde
Heb jij een la of een plank met stapels rekeningen, polissen en overzichten? Je bent niet de enige! Maar misschien is het wel eens tijd om het op orde te brengen. Ik help je bij het archiveren en bijwerken van je administratie. We kijken wat weg kan of bijgewerkt moet worden. Het resultaat is een administratie waarin jij het overzicht hebt.

Budget coach
Dit is voor jou als je meer inzicht wilt in wat er elke maand binnenkomt en wat er elke maand uitgaat. Maar ook als je ergens voor wilt sparen en niet goed weet hoeveel je per maand opzij kunt zetten. De cruise die je altijd al wilt maken of een studie voor je kinderen.  We nemen jouw financiële situatie onder de loep om inzicht te krijgen in jouw situatie.