Ik ben Maranke. Leuk dat je wat meer over mij wilt lezen. Na 39 jaar valt er best wat te vertellen, maar voor nu geef je ik je een lang verhaal in het kort…

Ik heb veertien jaar in de reiswereld gewerkt. Een te gekke branche die constant in beweging is. De reisorganisatie waar ik werkte groeide snel en ik groeide mee. Als reisspecialist, supervisor en product manager heb ik het ondernemerschap geleerd. Het analyseren en interpreteren van de cijfers was mijn passie. Omzet vs begroting, hoe kunnen we de conversiecijfers verhogen, prijs- en margebeleid van de reizen. Daar ben ik goed in.

In 2018 gooide ik het roer om en ben ik begonnen als financieel VA (virtual assistant) met Go Vissie. Ik help startende ondernemers met de financiële kant van hun bedrijf. Ik ondersteun startende ondernemers met hun financiële administratie maar nog vind ik het leuker om samen te sparren over onderwerpen als: hoe kun jij zoveel mogelijk winst uit je onderneming halen.

Naast mijn werk heb ik uiteraard ook een privé leven. Ik ben getrouwd en heb twee stoere boys op de basisschool. In mijn vrije tijd ga ik graag naar het theater, hardlopen, zingen of uit eten.

Ik ben gedreven, kritisch, vrolijk, eerlijk en positief. Ben je benieuwd hoe ik jou kan ondersteunen? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. 


Go Vissie

Vissie dat ben ik. Ik wilde graag mijn eigen naam verwerken in mijn bedrijfsnaam, maar Maranke weten veel mensen niet te spellen. Thuis word ik vaak Vissie genoemd (afgeleid van mijn meisjesnaam) dus iets met ‘Vissie’ ging het worden.

Go staat voor mijn energie. Mijn (pro-)actieve en daadkrachtige houding. Als ik voor je werk, dan kun je ervan uit gaan dat ik met volle energie aan het werk ben.

En zo staat Go Vissie voor wie ik ben. Een naam die de informele sfeer van mijn bedrijf uitstraalt, maar wel een naam die ik serieus draag.