Na 14 jaar in de reisbranche gewerkt te hebben, ben ik in 2018 voor mijzelf begonnen. Maar afscheid nemen van de reisbranche is niet mijn intentie. Daar vind ik de branche veel te leuk voor. De mooie bestemmingen, de klanten, de relaties, het internationale en de dynamiek heb ik in mijn hart gesloten. Heb jij een bedrijf in de reiswereld en ben je aan het groeien maar wil je (nog) geen vast personeel aannemen? Dan bied ik voor jou een uitkomst. Maar ook in het hoogseizoen waarin je ervaren extra handjes kan gebruiken, ben ik een uitkomst. Of misschien ben je op zoek naar een ervaren iemand die jou kan vervangen voor als je op studiereis of vakantie bent. 

Breed inzetbaar

Ik heb op veel terreinen ervaring waardoor ik breed inzetbaar ben. Vanuit mijn jarenlange functie als reisspecialist en supervisor van een verkoopteam, ben ik zeer ervaren in sales. Ik weet hoe je klanten aan je kan binden en hoe je efficiënt én klantvriendelijk je reizen kunt verkopen. 

Daarnaast ben ik jaren product manager geweest waar ik verantwoordelijk was voor relatiebeheer, het inkoopbeleid, prijs- en margebeleid en productontwikkeling. Ondersteuning en/of advies op deze terreinen kan ik dan ook uit eigen ervaring geven. 

Uiteraard kan ik naast de daadwerkelijke ondersteuning ook vanuit Go Vissie als virtual assistent- en/of boekhouder je van dienst zijn zodat je zelf meer tijd krijgt om je te focussen op het groeien van je bedrijf. 

Gratis sessie

Denk jij dat je een helpende hand kan gebruiken, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Tijdens een (uiteraard) gratis sessie kijken we wat je vraagstuk is en hoe ik je daar bij kan helpen.