Goede deal

Ik ben nog bezig met het verfijnen van de courses, dus het is nog niet allemaal spik en span. Toch wil je wel de mogelijkheid bieden om de stappenplannen alvast in te zien. In de Moneybird Pro Course leer je hoe jij je boekhouding zelfstandig kunt uitvoeren. Je bespaart hiermee meer dan duizend euro voor een boekhouder.

De Moneybird Pro Course zal uiteindelijk rond de € 50,- gaan kosten. Wil jij nu alvast toegang tot de stappenplannen zonder dat de cursus nog helemaal spik en span is? Dan krijg jij een special actieprijs van € 35,- excl btw. Daarnaast krijg je ook alle toekomstige 2020 lessen er gratis bij!

Schrijf je nu direct in en je kunt meteen aan de slag! Direct na betaling komen alle lessen vrij. Geen trucjes of foefjes. Je kunt alle lessen in je eigen tempo en in je eigen volgorde inzien.

Ja ik schrijf mij in voor een online training!

Heb je tijdens het inschrijfproces of later vragen of onduidelijkheden? Laat het mij dan zeker even weten. Zoals gezegd, ben ik de course nog aan het oppoetsen en zitten er nog wat schoonheidsfoutjes in. Ik hoor graag je feedback.


 1. Boekhouden
 2. Inkomsten
 3. Uitgaven & kosten
 4. Bijzondere kostenposten
 5. Balans & resultaatrekening
 6. Omzetbelasting / btw
 7. Inkomstenbelasting
 8. Checklist
 9. Nawoord
 10. Go Vissie
 1. Btw-aangifte mem: waarom en hoe?
 2. Creditfactuur: waarom en hoe?
 3. Banktransacties koppelen
 4. Km-registratie in Moneybird
 5. Investeringen & afschrijvingen
 6. Klant stuurt een omzetfactuur
 7. Privé telefoon – zakelijk gebruik
 8. Go Vissie

Deze course is nog onder constructie.