Ik geloof in ‘schoenmaker blijf bij je leest’. Iedereen moet doen waar hij of zij goed in is en energie van krijgt. Op deze pagina verzamel ik de namen van mensen waarvan ik denk dat ze jou goed kunnen helpen. Mensen met een vergelijkbare werkethiek en een eerlijke prijs.   

Reis met kinderen
Nynke reist samen met haar gezin de wereld over. Na twee lange reizen (eentje door Canada & Amerika en eentje door Europa) en veel ervaring in de reiswereld, heeft ze besloten om andere gezinnen te helpen bij het vinden en maken van de mooiste reizen.

Evenementen door Eventof
Ben je op zoek naar iemand die je bedrijfsevent kan organiseren? Dan moet je zeker Corien van Eventof hebben. Ik ken Corien al aardig wat jaren. Ze heeft een berg aan ervaring in het organiseren van events in binnen- en buitenland. Een dag event of een meerdaagse incentive; Corien organiseert je event met veel passie, ervaring en oog voor elk detail.

Videocontent door In Fokus – Pascal Bosman
Pascal helpt (kleine) ondernemers met videocontent. Video is een mooie en populaire manier om mensen gevoel bij je bedrijf te geven, maar helaas is het vaak onbetaalbaar. En je concurreert met gelikte video’s van grote bedrijven. Door slim te werken en de kosten laag te houden helpt Pascal ondernemers (groot en klein) toffe persoonlijke video’s!

Persoonlijke ontwikkeling: Leiderschap, lef en levensflow
Frederike Mewe, psycholoog en coach, begeleid vrouwen die een stap verder willen in hun loopbaan, leven en ontwikkeling. Vrouwen die het gevoel hebben dat er meer uit henzelf en het leven te halen is en die willen leren meer vanuit hun intuïtie te leven. Ik vind met name de persoonlijke benadering heel fijn. Frederike kan goed luisteren en de kern uit je verhaal halen om je het vervolgens zelf te laten voelen en de volgende stappen te zetten.

It’s fresh outside
Door buiten het gebaande pad te gaan, maakt Katja het onmogelijke mogelijk. Katja is een communicatie matchmaker voor onderneemsters die een carriereswitch hebben gemaakt en nu echt zichtbaar willen worden. Op een manier die bij je past, zonder schreeuwerige marketing, met je eigen verhaal.

Barista & bartender. Coffee consultant. Concepts. Styling.
Milou Savelkoul, top barista, maakt koffie met een glimlach en inspireert je team om nog beter te worden in gastvrijheid. Wil je zelf geïnspireerd worden of een teamuitje? Milou neemt je mee on the road op gebied van koffie en hospitality. Ook helpt ze met alles wat bij hospitality hoort; vergunning, barindeling, interieur, trainen van je personeel op gebied van koffie en gastvrijheid.

Travel Create Repeat
Edith blogt over reizen, avonturen, liefde en natuurlijk Cuba. Dit is een inspiratieblog all over. Ben je op zoek naar city trips in Europa of inspiratie voor geweldige reizen over de hele wereld, neem dan zeker even de tijd om dit blog door te scrollen en jezelf te vullen met inspiratie.

Anna Gogoman
Anna helpt startende onderneemsters hun eerste klanten te boeken. Ook al heb je nog geen website, geen duidelijk product of dienstverlening en denk je dat je er nog niet klaar voor bent.