Ik vind het een feest om ondernemers te helpen met hun cijfers. Ik zeg bewust cijfers omdat het om meer dan alleen je boekhouding gaat. Ik hoor vaak dat een bedrijf vanuit een hobby is ontstaan. Dit vind ik heel positief, maar daardoor ligt er misschien minder een verdienmodel achter. Hoe verdien jij je geld met jouw diensten / product? En hoeveel is je kostprijs? Hoeveel geld kun je eigenlijk vragen? En hoeveel kun jij jezelf uitbetalen? En als we het omdraaien; hoeveel moet je verkopen om te verdienen wat je wilt verdienen?

Dit soort vragen kun je het beste beantwoorden met berekeningen. En daar word ik dan weer heel blij van.

Onderstaand vind je een aantal voorbeelden van mijn Let’s talk numbers sessies. Dit zijn sessie waarbij je mij als financieel sparringpartner hebt. Sámen gaan we aan de slag met de financiële basis van jouw bedrijf.


Geld enzo € 135,-
In een sparringsessie van twee uur gaan we aan de slag met financiële vragen in je bedrijf. Voorbeelden hiervan zijn:

  • Hoeveel winst kan ik uit mijn bedrijf halen?
  • Hoeveel salaris kan ik mijzelf uitbetalen?
  • Ik wil meer inzicht in de huidige winstgevendheid van mijn bedrijf.
  • Wat is een balans en resultatenrekening?

Zorgeloze start € 269,-
Voor de (startende) ondernemer die zelf zijn boekhouding wilt gaan.

In dit pakket leer je waar de basis-administratie aan moet voldoen. We zetten jouw boekhouding startklaar en ik assisteer je twee maanden zodat je daarna zelf aan de slag kunt.


Q-check € 28 per 1/2 uur
Je doet zelf de boekhouding, maar voelt je wel prettig bij een kwartaalcheck voordat je de btw aangifte verstuurt. Je bespaart op maandelijkse kosten voor een boekhouder, maar houdt wel je zekerheid.

Voordat je de btw-aangifte doet, check ik jouw boekhouding op afstand. Je ontvangt tips & trucs en je boekhouding is weer tip-top in orde.


Fix je financien € 39,-
Een keukentafelsessie waarbij je in een groepje gelijktijd aan je boekhouding & administratie werkt. Hét moment om je facturen te sturen, je boekhouding te doen en je vragen te stellen. Een stok achter de deur mét een financieel coach én erkend Moneybird adviseur.

Minimaal 4 deelnemers. Helaas kan deze finance fix vanwege de corona maatregelen op het moment niet plaatsvinden.


Op maat
Heb jij andere vragen over jouw financiële situatie? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. In een vrijblijvende intake nemen we jou vraag door en kijken we of en hoe ik je kan helpen.


Alle bovenstaande prijzen zijn excl 21% btw.
De locatie van de sessies is bespreekbaar. Ik kan naar jou toe komen (reiskosten a € 0,22 per km buiten Haarlem), maar we kunnen ook in Haarlem afspreken. Ik kies vaak voor Vooges Centraal (op station Haarlem). Eventuele drankjes en/of hapjes zijn voor eigen rekening.