Wil jij ook zo min mogelijk tijd besteden aan je boekhouding?
Wil je ook geen ordners meer in je kast hebben staan?
Makkelijk en vooral efficiënt je facturen opmaken, versturen en opvolgen? En ook een duidelijk overzicht van je inkomsten en uitgaven?

Dan is Moneybird echt wat voor jou! Ik ben groot fan! Moneybird maakt boekhouden makkelijk. Ik houd van efficiency en overzicht. Ook wil ik graag dat de dingen makkelijk zijn. Ik ben niet lui, maar ik houd ervan als complexe zaken makkelijk gemaakt kunnen worden. En dat kan!

Top 5 voordelen:
  • Moneybird gebruikt (bijna) geen vakjargon
  • Het systeem werkt intuitief
  • Het geeft duidelijk overzicht in je kosten
  • Je resultatenrekening & balans rollen eruit met een druk op de knop
  • De btw-aangifte kun je direct vanuit het systeem doen

En last but not least; het is betaalbaar! Zeker voor kleine en/of startende ondernemers een fijne bijkomstigheid.


Probeer 120 dagen gratis
Je kunt Moneybird standaard 60 dagen gratis proberen. Via deze link verleng je de gratis proefperiode tot 120 dagen. Wel zo fijn! En al helemaal in je startperiode waarin je de kosten voor je bedrijf zo laag mogelijk wilt houden.


Zorgeloze start € 269,-
Voor de (startende) ondernemer die zelf zijn boekhouding wilt gaan.

In dit pakket leer je waar de basis-administratie aan moet voldoen. We zetten jouw administratie startklaar en ik ondersteun je twee maanden zodat je daarna zelf aan de slag kunt.


Q-check € 28 per 1/2 uur
Je doet zelf de boekhouding, maar voelt je wel prettig bij een kwartaalcheck voordat je de btw aangifte verstuurt. Je bespaart op maandelijkse kosten voor een boekhouder, maar houdt wel je zekerheid.

Voordat je de btw-aangifte doet, check ik jouw boekhouding op afstand. Je ontvangt tips & trucs en je boekhouding is weer tip-top in orde.


Alle bovenstaande bedragen zijn exclusief 21% btw.
De eerste sessie van Zorgeloze Start probeer ik vaak face-to-face afspreken. De locatie is bespreekbaar. We kunnen in Haarlem afspreken, maar ik kan ook naar jou toe komen (reiskosten a € 0,22 per km buiten Haarlem). In Haarlem kies ik vaak voor Vooges Centraal (op station Haarlem). Eventuele drankjes en/of hapjes zijn voor eigen rekening.