De coronacrisis, waar we op het moment wereldwijd inzitten, heeft grote gevolgen voor ondernemers. Niet alle branches worden even hard getroffen, maar voor elke ondernemer heeft dit (financiƫle) gevolgen.

Tijdens de persconferentie is verteld dat de overheid zoveel mogelijk zal doen om de ondernemers (groot en klein) te helpen. Je vraagt je misschien af: ‘hoe dan?’.

De KVK heeft een duidelijk artikel geschreven waarin ze alle regelingen onder elkaar heeft gezet. Ben jij benieuwd op welke regeling jij aanspraak kunt maken? Lees onderstaand artikel dan zeker door!

Kom je er niet uit? Laat het weten! Dan kijk ik met je mee.

Het coronavirus: check hier je regelingen (klik deze link)

Misschien vraag je je af waarom ik de informatie niet direct op mijn website plaats. Er wordt zoveel geschreven over de regelingen deze dagen. Ik ben van mening dat we beter zo dicht mogelijk bij een bron kunnen blijven dan allemaal zelf de regelingen verwoorden op je eigen site. Ja, ik ben mij ervan bewust dat je nu naar een andere website gaat en wellicht niet meer terug komt op mijn website. Nee, ik vind dat niet erg. Mijn doel is om jou zo goed mogelijk te informeren en dat doe ik liever met een goede bronvermelding, dan vasthouden aan jou op mijn website.

Ik hoop van harte dat de website van KVK je helpt om zo de juiste regelingen te vinden waar je aanspraak op kunt maken. Het is geen makkelijke tijd voor ondernemers en we hebben allemaal onze eigen (financiƫle) uitdagingen. Ik hoop dat we elkaar in de toekomst kunnen helpen.

Blijf veilig! Blijf gezond! Blijf binnen!

Liefs Maranke