2020 BEGINT MET TOF NIEUWS

Ik wens jullie voor 2020 een super tof ondernemersjaar met veel financieel inzicht en een goede financiële basis! Ik heb het oude jaar goed afgesloten waardoor 2020 meteen mooi kan beginnen.

Op de laatste dag van het oude jaar kreeg ik het nieuws dat ik mijn Moneybird adviseurstraining met succes heb afgerond. Dit betekent dat ik officieel erkend Moneybird-adviseur ben! 🥳🥳🥳

Ik ken alle ins & outs van het systeem en kan startende ondernemers dan ook nóg beter ondersteunen bij het opstarten van hun administratie/boekhouding. Ik kan je nóg meer en nog beter kennis laten maken met dit efficiënte en makkelijke boekhoudsysteem.

Ben jij een startende ondernemer en wil je de administratie/boekhouding zelf gaan doen? Begin het jaar dan goed en kies voor het Zorgeloze Startpakket. Als erkend Moneybird-adviseur begeleid ik je twee maanden in een efficiënt en makkelijk boekhoudsysteem. Daarna kun je het grootste deel van je boekhouding een belastingaangiftes zelf doen. Niet alleen spaart dit geld uit (kosten voor een boekhouder), maar ook vergroot je je financieel inzicht, mijn inziens één van de basispunten van je bedrijf.

Go Vissie – financieel coach is sinds 31-12-2019 erkend Moneybird-adviseur