Begin jij binnenkort voor jezelf en wil je de administratie zelf doen? Dat kan! Dit hoeft, zeker in het begin, niet ingewikkeld of tijdrovend te zijn. Het bespaart je geld uit en je bent je meer bewust van je financiën. Je moet alleen even weten hoe het moet.

En dat is precies wat ik uitleg in het Zorgeloze Start pakket. Ik leg je de basis van boekhouden, belastingregels en adminstratie uit in Jip en Janneke-taal. Je krijgt een uitgebreid e-book als naslagwerk én ik ondersteun je de eerste twee maanden met het opzetten en inrichten van je administratie.

Samen oefenen en daarna op eigen houtje verder. Maar wel met een goede basis!

Zo loop je geen btw mis en betaal je niet onnodig veel. Je basis staat direct goed, waar je de rest van je loopbaan profijt van hebt. Een goed begin is het halve werk.