Met Maranke samenwerken zorgt er voor dat je zeker weet dat de zaken goed geregeld worden. Ze heeft mij enorm geholpen om mijn administratie goed op orde te krijgen, en te houden. Hierdoor weet ik zeker dat alles klopt en dat is een fijn, geruststellend idee. Daarnaast is Maranke gewoon een heel leuk mens die de gave heeft om belastingen en administratie leuk te maken. Ze werkt nauwkeurig, kan duidelijk uitleg geven wanneer ik belasting- of administratievragen heb. Bedankt voor je geduld Maranke.

Ook heeft zij mij geholpen bij het kick-starten van mijn bedrijf. Ze is een fijne sparringpartner en weet goed de juiste punten uit te vragen zodat je als ondernemer de juiste vervolgstappen met je bedrijf kan zetten. Ze zorgt voor overzicht en denkt mee. Ze is eerlijk en duidelijk, zodat je precies weet wat je aan haar hebt. In combinatie met haar gezelligheid en crazy belastingskills maakt dat ik blij ben dat zij mij helpt.

Administratie made fun!

Lenca
Via Lenca Coaching