Samen met het eensmansbedrijf van mijn vrouw, brigadeirogourmet.nl hebben we dit jaar Maranke van Go Vissie in handen genomen om ons te helpen met boekhouden. Wat was dat een goede keuze. Ze heeft onze jaarafrekening gemaakt en doet nu al een paar keer onze Q-check ieder kwartaal.  Ik moet zeggen , een zeer prettige ervaring. Maranke is oprecht, kundig en gedreven  boekhoudster die oog heeft voor detail en de kleine letters. Zoals ze zelf zegt “ ik vind het heerlijk om alles helemaal uit te pluizen” en dat merk je. Niet alleen doet ze dit goed maar geeft, waar nodig nuttig advies en is bereid een helpende hand uit te reiken als het nodig is. Ik kan Go Vissie zeker  aanraden aan kleine ondernemers die zelf weinig kennis van zaken hebben, maar neem aan dat ook gevestigde ondernemers zeker Maranke kunnen  vertrouwen dat ze alles zal doen om een goed onderbouwd en compleet uitgewerkte boekhouding tot in de details zal verzorgen. Chapeau!!!!

Bedankt Maranke
Floris & Alexandra
Brigadeiros gourmet