Het is de week van het geld. Daar wil ik natuurlijk wel aandacht aan besteden. Hoe ga jij om met je inkomsten? Weet je wat er binnen komt en uit gaat? Weet je hoeveel er onderaan de streep over blijft? Zet je geld apart voor de Belastingdienst?

💰Mijn tip voor deze geldweek is, doen! Zet inderdaad geld opzij voor de Belastingdienst. Zo voorkom je onverwachte (en niet leuke) verrassingen aan het einde van het jaar.

💰Maar zet ook geld opzij voor een winstpotje. Met dat winstpotje ga je sparen voor iets wat je graag wilt. Houd je doel realistisch. Een vakantie, een nieuwe eettafel of de opleiding die je graag wilt doen. Dit maakt ondernemen (nog) leuker!

Heb jij geen idee hoeveel geld je apart kunt zetten, maar wil je wel graag inzicht krijgen? Stuur mij een berichtje, dan kijken we er samen naar. http://govissie.nl/contact/